Samenwerkingen

St. Jozefschool werkt samen met een aantal partijen. Meer informatie vindt u hieronder:

www.bsomajest.nl

Bij BSO Majest staat het kind centraal maar worden de ouders zeker niet vergeten. Wij bieden voor de ouders flexibiliteit en begrip. Voor de kinderen bieden wij een warme kwalitatieve opvang met een huiselijke sfeer. In de basisschool De Blokwhere hebben we een inpandige Majest vestiging.

www.berendbotje.nl

Berend Botje is een van de grotere aanbieders van professionele kinderopvang in Noord-Holland. We verzorgen de opvang van meer dan 3.150 kinderen, verdeeld over 50 locaties en ongeveer 350 gastouders. Berend Botje biedt alle soorten kinderopvang: kinderdagverblijf, peuteropvang, buitenschoolse opvang (= voor- en naschoolse opvang) en gastouderopvang.

deskov.nl

De Stichting Katholiek Onderwijs Volendam (SKOV) is de onderwijsorganisatie in Volendam. De scholen van de SKOV bestaan uit een brede middelbare school, een school voor speciaal basisonderwijs en 8 basisscholen. De stichting verzorgt al 50 jaar het onderwijs in Volendam.