Vacature Directeur Sint Jozefschool

16 mei 2022
Vacature Directeur Sint Jozefschool

Voor de Sint Jozefschool, de parel van de oude kom van Volendam, zijn wij op zoek naar een ondernemende directeur met daadkracht die de parel nog meer laat glanzen. Onze leerlingen hebben een filmpje gemaakt waarin zij onze school laten zien en laten weten welke eigenschappen onze nieuwe directeur moet hebben.

De Sint Jozefschool bestaat al meer dan honderd jaar. Wij zijn een relatief kleine school binnen onze stichting en verzorgen onderwijs voor ongeveer 170 kinderen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons zichzelf mag zijn. Ons mooie gebouw staat in het oude historische centrum (de oude kom) van Volendam. Dit gedeelte van Volendam kent een diversiteit in samenstelling van gezinnen die er wonen. De schoolpopulatie vormt een afspiegeling van deze wijk. De school vervult ook een belangrijke functie in de wijk, na schooltijd is het een ontmoetingsplaats, in een prettige en ongedwongen sfeer. Van de nieuwe directeur verwachten we dat deze zich juist hier op zijn gemak voelt en de verbindende factor kan zijn zowel binnen als buiten de school.

Ben je, na het zien van het filmpje, enthousiast geworden om als directeur van de Sint Jozefschool aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu!