Home / Meer info / Buitenschoolse opvang Majest

Buitenschoolse opvang Majest

Geachte ouder/verzorger,
Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn buitenschoolse opvang Majest, die al 10 jaar met plezier biedt opvang voor de kinderen in de gemeente Edam-Volendam.
Buitenschoolse opvang Majest is duidelijk een andere manier van buitenschoolse opvang dan u tot nu toe gewend bent.
Het begint al bij het ophalen van uw kind. Wij halen de kinderen van school op, net zoals u dat zou doen.Wij staan bij de uitgang van school op uw kind te wachten. Is de school te ver om te lopen dan halen wij de kinderen met de bakfiets of onze bus op zodat uw kind veilig en comfortabel bij Majest aankomt.
Bij Majest aangekomen voelt uw kind zich daar onmiddellijk thuis door de gezellige huiskamer-achtige inrichting bij Majest.  Hoe ze hun tijd besteden bepalen ze tot op bepaalde hoogte zelf. Of ze nou (beschermd) buiten willen spelen, binnen willen lezen, tv. kijken of achter een van de computers. Noem maar op alles is er. Niks moet maar alles mag.
Tijdens de vakantieperiodes als de kinderen de hele dag bij Majest zijn, maken we natuurlijk leuke uitstapjes en organiseren we verschillende activiteiten.
Als u uw kind weer komt ophalen zult u merken dat uw kind het zo leuk heeft dat het eigenlijk niet naar huis wil!
Overtuig uzelf ook en kom eens bij ons kijken want de kinderen zeggen;
Bij Buitenschoolse opvang Majest,
Vermaken wij ons opperbest.
Majest is ook tijdens de vakanties altijd* open van 07:45 tot 18:30

Bel voor informatie 0299-31 64 78
mail naar info@bsomajest.nl
Of nog beter, kom even kijken het adres is Achterhaven 87a in Edam