Home / Meer info / Berend Botje

Berend Botje

Ga jij ook naar Berend Botje na school?
Niet meer stil zijn en stil zitten, maar lekker kletsen en bewegen! De schooldag is afgelopen. De kinderen zijn vrij én blij!
Dat gevoel geven wij de kinderen ook graag op onze gezellige BSO-locatie. Zelf mogen ze bepalen wat ze willen doen. BSO-tijd is hun vrije tijd! Uiteraard helpen onze deskundige pedagogisch medewerkers met het maken van een keuze. De mogelijkheden zijn legio: spelen, puzzelen, lekker lezen, buitenspelen, bezig zijn met een project en nog veel meer. Kortom: er is keus genoeg.
Nieuwe NSO-pakketten
Berend Botje biedt vanaf 1 juni twee NSO-pakketten. Met een Comfort NSO-pakket is uw kind 51 weken per jaar welkom. Bij het vaststellen van het aantal opvanguren wordt rekening gehouden met lange en korte schooldagen. In de schoolvakanties en op alle extra vrije dagen (zoals vergaderdagen) heeft uw kind opvang van 7:00 uur tot 18:30 uur. Zonder extra kosten! Heeft u geen opvang nodig in de schoolvakanties, dan kiest u voor 41 weken opvang via het Schoolweken NSO-pakket. Dus u kiest opvang die bij uw gezin past.
Uiteraard is het altijd mogelijk een extra dag opvang af te nemen.
Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u ons bellen op (0229) 24 68 31 keuze 2. Wij geven u graag antwoord op uw vragen. Uw bijdrage in de opvangkosten kunnen wij, als u dat wilt, samen met u berekenen. Een vrijblijvende kostenindicatie kunt u ook zelf op onze website (www.berendbotje.nl) maken. Via deze link vindt u alle informatie over de nieuwe pakketten. Een afspraak maken voor een rondleiding op de BSO-locatie kan ook via (0229) 24 68 31.
Wilt u eerst een kijkje komen nemen? Dat kan! Elke woensdagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur organiseren wij inloopochtenden op de hoofdlocatie in Edam (Keetzijde 18A). Loopt u gerust eens binnen! Onze pedagogisch medewerkers leiden u graag rond en geven antwoord op al uw opvangvragen.